AnaSayfa > ANASAYFA > BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TAZİYE MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN TAZİYE MESAJI

İlçemiz Başköy Mahallesi sakinlerinden 1972-1978 dönemi Belediye Başkanımız Mehmet ÇETİN hayatını kaybetti.

İlçemizin sevilen kişilerinden 1933 doğumlu Mehmet ÇETİN 14/12/2017  tarihinde vefat etmiştir. Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip, Konya’da defnedilecektir.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU taziye mesajında;    “Önceki Belediye Başkanlarımızdan Mehmet ÇETİN dayım Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. İlçemize yapmış olduğu hizmetlerle gönlümüzde taht kuran değerli büyüğümüz, Başyayla var oldukça kalbimizde yaşayacaktır. Biz ondan razı idik, Allah’ta razı olsun. Rabbim rahmeti ile cennette kavuştursun halkımızın, sevenlerinin, yakınlarının başı sağ olsun. Üzüntümüz sonsuz olmakla beraber Allah'ın emri ile geride kalanlara hayırlı ömürler diliyorum” Dedi.

IMG-BB.jpg