AnaSayfa > ANASAYFA > MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

MEVLİD KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU’ nun Mevlid Kandili kutlama mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında ; “İnsanlık Âlemine bir kurtuluş müjdesi olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü olan Mevlid Kandili; Peygamber Efendimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve öğütlerini anlama ve yaşama bakımından çok önemli bir gündür. Böyle günleri ve geceleri vesile kabul ederek, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırmalıyız. Manevi hazların en yükseğe çıktığı böylesine güzel bir günde tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım." Dedi.

IMG_BLD.BSK.JPG