AnaSayfa > ANASAYFA > 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU’nun 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama mesajı

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Öğretmenlik mesleği insan kadar eskidir. Çünkü insan haricinde ki bütün canlılar işinin mühendisi olarak dünyaya gelir. İnsan ise eğitilmek üzere dünyaya gelir. Dolayısıyla her zaman bir eğitimciye ihtiyaç vardır. “Bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olunuyorsa, Öğretmenlerimize ebediyete kadar köle olmamız gerekir. Başyayla Belediye Başkanı olarak, İlçemizde Öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının göstermiş olduğu performanstan dolayı kendilerine minnettar olduğumu bildirir, bu vesile ile tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar, saygılar sunarım.” Dedi.

Şerafettin BULGURCU

IMG_BLD.BSK.JPG