AnaSayfa > ANASAYFA > BELEDİYEMİZE YENİ İŞ MAKİNASI KAZANDIRILDI

BELEDİYEMİZE YENİ İŞ MAKİNASI KAZANDIRILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın katkılarıylaBelediyemize 1 adet yeni  İş Makinası alınmış olup, Başyayla Halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU; “Yeni İş Makinamız İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN'A, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ'ye, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Kom.Bşk. Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep KONUK'A, Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep ŞEKER'E, Kalkınma Bakanımızın Danışmanı Sayın Bayram ŞAHİN'e, Recep KONUK Vekilimizin Danışmanı Sayın Mustafa CİHANGİROĞLU ve Recep ŞEKER Vekilimizin Danışmanı Sayın Salih SANIK 'a, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ve Bürokratlarına teşekkürü bir borç bilirim. İlçemize Hayırlı uğurlu olması dileğiyle Başyayla Halkımın nice hizmetler görmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.