AnaSayfa > ANASAYFA > KONYA'DA DA BAŞYAYLA TABELASI

KONYA'DA DA BAŞYAYLA TABELASI

Konya ilinde 15 Ağustos 2017 Salı günü, Hemşerimiz İş Adamı Mahmut TULAN  tarafından 'Başyayla Emlâk Otomotiv ve İnşaat İşyeri' açılmıştır. İş Adamı Mahmut TULAN yaptığı konuşmasında, "Öncelikle 'Başyayla Emlâk' olarak iş yerimizin açılışına bizzat katılan, çiçek yollayan, telefon açıp ve sosyal medyadan hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm misafirlerimize Konya'nın çok değerli basınına bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ederim. 25 Yıl çalışmış olduğum iki ayrı kurumsal firmadan edindiğim tecrübe bilgi ve becerilerimi değerli çalışma arkadaşlarım ile birlikte emlâk ve gayrimenkul üzerine kurumsallığı aynen uygulayarak doğru ve dürüstlükten şaşmayarak, azimle çalışmak ilkemiz olacaktır. Siz değerli dostlarımın da desteklerini bekler, tekrardan hepinize teşekkür ediyorum." Dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU konuyla ilgili olarak tebrik mesajı yayımladı. Belediye Başkanımız mesajında "Kadim dostum Mahmut TULAN' ın Konya'da açmış olduğu, 'Başyayla Emlâk Otomotiv ve İnşaat' adlı işyerinin hayırlara vesile olmasını dilerim.             Başyayla'mızın dışarıda da tanıtımına vesile olacak İş Adamlarına ihtiyacımız var. Bunlardan birisi olan, Mahmut TULAN, bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Rahatsızlığımdan dolayı açılışa katılamadığım için üzgünüm ama Başyaylalı İş Adamı'nın Konya'da Başyayla olarak iş yerine isim vermesi ile gurur duyuyorum. Diğer İş Adamlarımıza örnek olması dileğiyle herkese hayırlı işler, helal kazançlar diliyorum." ifadelerinde bulundu.