AnaSayfa > ANASAYFA > BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERAFETTİN BULGURCU'NUN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı tüm fazileti ve feyzi ile geride bırakmaya hazırlanırken, birlik ve beraberlik içerisinde bir bayramı daha milletimizle beraber yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Bayramının aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak nice Bayramlara erişmemize vesile olmasını temenni eder, Bayramların sadece milletimiz için değil, İslâm Âlemi başta olmak üzere bütün dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.

Başımın tacı Başyayla Halkımın, tüm gönül dostlarımın, tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramını kutlar, en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Huzurlu, refah, bolluk içerisinde daha nice Bayramlar diliyorum.

Şerafettin BULGURCU

IMG-RB.jpg