AnaSayfa > ANASAYFA > ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZLE İFTARDA BULUŞTUK

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZLE İFTARDA BULUŞTUK

Belediyemiz tarafından 13 Haziran 2017 Salı günü “Şehit Yakınları ve Gaziler İftarda Buluşuyor” Programı  düzenlenmiştir. İftar Programına Sarıveliler Belediye Başkanı Sayın Hayri SAMUR, şehit yakınları, gazilerimiz, İl Genel Meclis üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlarımız ile kamu kurum amirleri, davetliler ve tüm Belediye personeli katılmış olup, davete işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan devlet büyüklerimizin telgrafları okunmuştur.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU iftar yemeği programında yaptığı konuşmasında “Başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran kardeşlerimize çok teşekkür ederim. Cenab-ı Allah hemşerilerimden razı olsun.” Dedi.

ımg6.jpg