AnaSayfa > ANASAYFA > ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERAFETTİN BULGURCU'NUN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Dünyada karşılıksız sevginin, merhametin ve fedakârlığın simgesi annelerdir. Sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan ailelerin, cefakâr annelerin ellerinde şekillenmiştir. Anneler sadece büyüttüğü evlatları ile değil, anaç ruhları ve fedakârlıkları ile tarihimizde de her zaman eşsiz bir yere sahiptirler. Ülkemizin bağımsızlık mücadelesinden iş gücüne, gelenek göreneklerinin yaşatılmasından güçlü aile yapısına kadar her konuda onlara sonsuz minnet borçluyuz. Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir neslin evlatları olarak bizleri dünyaya getiren annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece Anneler Günü’nde değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız. Bugün, her daim yanı başımızda olan annelerimizi ve aynı zamanda annelik vazifesini hakkıyla yerine getirmiş tüm özel insanları hatırlamak için bir fırsattır.

Ben öncelikle, üzerimde büyük emeği olan annemi ve hakkın rahmetine kavuşmuş diğer anneleri saygı ve rahmetle ile anıyor, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Şerafettin BULGURCU

IMG-1-JPG.jpg