AnaSayfa > ANASAYFA > SAYIN VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARETİ

SAYIN VALİMİZ İLÇEMİZİ ZİYARETİ

Karaman Valimiz Sayın Süleyman TAPSIZ, 30 Mart 2017 Perşembe günü İlçemize ziyarette bulundular. Sayın Valimizve beraberindeki heyet, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarlarımız, Siyasi Parti Başkanları, Kurum amirleri ile tüm kamu kurumlarında çalışan personel tarafından karşılandı. Beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sonrası, İlçemiz Başyayla Ahmet KELEŞOĞLU Kültür Merkezimizde toplantı yaptılar.

Belediye Başkanımız Sayın Şerafettin BULGURCU yaptığı konuşmasında “Sayın Valimizin teşriflerinden ve İlçemizin sorunlarıyla yakın alakalarından dolayı, Sayın Valime minnettarım. Toplantıya katılan tüm misafirlere katkılarından dolayı teşekkür eder, halkımızın birlik ve bütünlüğünün bozulmamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi. Sayın Valimiz beraberindeki heyet ile birlikte İlçemiz Büyükkarapınar Köyünde Şehit ailelerini ziyaret ettikten sonra İlçemizden ayrıldılar.